fredag 21 december 20124 kommentarer:

 1. är det ditt hår? vill också kunna ha en sån där klut, men det funkar liksom inte med mitt angorahår, arghhh! lyllo dig!

  SvaraRadera
 2. Haha, min svinto-samling kan man göra vad som helst med...förutom att få det att ligga slätt och vackert - vilket naturligtvis är det jag vill! Tänker lyllo dig som ser ut att ha sånt där hår som aldrig behöver plattång eller styling.

  SvaraRadera
 3. men ååhh ... var den slut nu?! din blogg - nu har jag läst igenom hela och känner mig så glad och inspirerad att du finns och att jag finns!! Alla vi som bara måste skapa o drömma och kolla på fina saker och göra göra göra. Blogglandet har ju lixom hamnat lite utanför sen Insta kom och tog makten, men jag är glad att jag gick igenom hela din historia. Vet ju att du är en fin prick. För det har jag hört av Elisabeth Garnapa. Stor kram Sara aka artedicarte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så glad jag blev av dina ord! Nästan så att jag känner en faktisk fysisk tråd, ett nät. Av fina människor som delar behovet av att göra, trycka ut det som trycks in. Omforma intryck till uttryck. Jag är sent in i bloggvärlden, började via insta, men det blev snabbt så stort och storstadsliknande trångt och nästan stressigt. Det här är nog min sommarstuga. Hemligt och i skymundan, där trivs jag som bäst! Tack för dina fina ord Sara, och för att du finns! Varm kram från mig!

   Radera